Europuls – Centrul de Expertiză Europeană

Dosar de presă – cea de-a 4-a ediție a Forumului Eurosfat 2016La data de 6 Mai 2016 a avut loc la București cea de-a 4-a ediție a celui mai mare forum anual de dezbateri europene din România, Eurosfat 2016, organizat de Europuls – Centrul de Expertiză Europeană.

Evenimentul s-a bucurat de participarea unui public entuziast de 700 de persoane și a atins subiecte cheie de pe agenda națională și europeană, prin cele 10 teme dezbătute precum Uniunea Energetică, politicile UE privind criza refugiaților și migranților, guvernarea deschisă și Parteneriatul Transatlantic pentru Comerț și Investiții („TTIP”).

Forumul a reunit deopotrivă invitați de seamă din sfera politică, din mediul de afaceri și cel academic, cât și experți și cetățeni, și s-a bucurat de sprijinul unui număr considerabil de ambasade, organizații ale societății civile și companii private din România.

Vă invităm astfel să parcurgeți concluziile celei de-a 4-a ediții a Forumului Eurosfat in cifre, citate și imagini.Update cookies preferences