Europuls – Centrul de Expertiză Europeană

Global Research summer School 2023

Global Research Summer School: Empower You(th) este un proiect organizat de Europuls – Centrul de Expertiză Europeană și de Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP), ce aniversează cea de-a XII-a ediție. Ediția de anul acesta are tematica „România - Aspirații Regionale și Perspective Mondiale” s-a desfășurat între 24-30 iulie, în București, proiect cofinanțat de Ambasada Franței și Institutul Francez din România.

Organizatorii GRSS și-au propus să ajute 50 de tineri cu vârste cuprinse între 18-25 de ani să înțeleagă mai bine relațiile internaționale prin participarea în cadrul acestui proiect. Dobândirea cunoștințelor va fi realizată prin intermediul unor traininguri, precum „Abordarea României la crizele din zona Mării Negre”; workshopuri, de exemplu „Etichetă și control”. Testarea cunoștințelor dobândite va fi realizată cu ajutorul unor diverse activități interactive: debate, activități de gamification și sesiuni de storytelling. Astfel, participanții vor aprofunda și vor și aplica informațiile căpătate într-un mod distractiv și interactiv. Costurile de cazare și masă vor fi acoperite de către proiect, și nu de participanți.

Ediția proiectului de anul acesta este realizată prin cofinanțarea oferită de către Ambasada Franței și Institutul Francez din România. Acestea oferă, de câțiva ani, sprijin tehnic și financiar pentru implementarea proiectelor inițiate de societatea civilă. Tineretul constituie una dintre principalele priorități ale Institutului Francez din România.
 
Parteneri media: PoliticALL, SMARK și IQads.
Parteneri in-kinds: Ohvăz, Nestea, Dr. Witt, Alcalia.
Partener printabile: My Printshop - Print Digital.

Despre Global Research Summer School: Empower You(th)

Global Research Summer School: Empower You(th) este un proiect ce reușește în fiecare an să strângă împreună între 25-30 de tineri pasionați de relațiile internaționale cărora să le îmbogățească cunoștințele prin intermediul unor diverse activități. Participanții sunt mereu gata să învețe cât mai multe despre acest subiect prin interacțiunea lor cu speakerii specializați în domeniul diplomației și nu numai, și în timpul unor simulări instituționale sau imaginare ce pun participanții în diverse posturi cu scopul de a le testa atitudinea critică și strategică.

Cum a fost la GRSS 2023? Hai să îi auzim pe:
Update cookies preferences