Europuls – Centrul de Expertiză Europeană

Incep pregătirile pentru Eurosfat 2017Dragi prieteni,

Ne face plăcere să anunțăm startul pregătirilor pentru Eurosfat 2017!

Cea de-a 5 ediție a Forumului va avea loc pe 28 aprilie*, o zi plină de ateliere și conferințe despre cele mai importante teme europene pentru România. În fiecare an, Eurosfat este locul în care reprezentanți ai societății civile, politicieni, funcționari, oameni de afaceri, cercetători și jurnaliști din țară și străinătate au ocazia să discute despre interesele și rolul României în Uniunea Europeană și despre principalele politici europene ale momentului.

Iar pentru că Europuls consideră că e nevoie deja de discuții și pregătiri pentru Președinția Română a Consiliului UE din perioada ianuarie-iunie 2019, aceasta va fi o temă principală a ediției Eurosfat din 2017. Alte posibile teme vor fi energia, justiția, noul concept de economie circulară, ”smart cities” sau combaterea euroscepticismului!

În același timp, anul acesta Europuls vă propune chiar vouă să veniți cu sugestii de dezbatere! Care este cel mai important subiect european al momentului din punctul vostru de vedere? Ce subiect, politică sau concept european are nevoie de mai multă expunere în spațiul public românesc? Trimiteți-ne ideile voastre și două dintre ele vor fi alese pentru a fi discutate la Eurosfat 2017!

Această propunere se adresează întregii societăți civile românești. Dorești să ne fi partener în cadrul Eurosfat 2017 și să te implici în organizarea atelierelor? Vrei să ne ajuți în identificarea și promovarea priorităților României pentru momentul 2019? Acum ai ocazia!
Așteptăm cu interes mesajele voastre! Ne puteți scrie pe pagina de Facebook sau la [email protected].
Echipa EuropulsUpdate cookies preferences