Europuls – Centrul de Expertiză Europeană

Raport: Concluziile EUROSFAT 2015Aflat la cea de-a treia ediție, EUROSFAT a confirmat în 2015 titulatura de principal forum de dezbateri europene din România. Reunind peste 50 de vorbitori și 700 de participanți de-a lungul unei zile de conferințe, ateliere și mese rotunde, evenimentul organizat de Europuls împreună cu Centrul Român de Politici Europene (CRPE) a stabilit marile trasee de interes european pentru români în 2015.

Această ediție a beneficiat de înaltul patronaj al Parlamentului European, Camerei Deputaților și Senatului României. Astfel, ediția EUROSFAT 2015 a avut loc din nou în incinta Palatului Parlamentului din București, pe 29 Mai.

Obiectivele EUROSFAT 2015 au rămas, ca în anii trecuți, reunirea principalilor actori naționali și europeni ce pot decide sau analiza viitoarele politici europene sub același acoperiș și stimularea unei dezbateri reale, transparente și substanțiale, despre rolul, obiectivele și potențialul României în raport cu aceste politici. Asociația Europuls vă prezintă acum acest scurt raport și vă invită de asemenea să urmăriți toate dezbaterile de la eveniment pe canalul YouTube EUROSFAT 2015.

Descarcă Raportul Concluzii Eurosfat 2015Update cookies preferences